vaja…

no tinc gaire temps, he entrat a repassar correu, FB, Bloc,… abans de marxar de cap de setmana i…. més spam al Bloc.cat! i a més, entro al bloc i no apareix el darrer article!

 això no m’agrada, no sé que he fet amb l’article i que coi passa amb l’spam.

 

Ve, la propera setmana m’ho miro, avui marxem a l’Alta Vall del Ter! 

Quant a giori

Aficionat a la fotografia, a la natura, a passar-me hores en front de l\'ordinador, a passar-me hores i hores amb la familia Moltes hores a la feina, m\'agrada treballar Viatjant molt per feina veig que m\'agrada estar amb mi mateix però que trobo a faltar a la familia Sóc jo.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: vaja…

  1. Roc Sang diu:

    Jo fa temps que rebo constantment spam de bloc.cat 🙁
    Passa-ho molt bé a l’Alta Vall del Ter!

Els comentaris estan tancats.