Anades i tornades

Anades i tornades, Sortir i arribar

Que coi feia tota aquesta gent al cotxe? era el diumenge passat cap a un quart i mig de set. És que la gent no té res més a fer que anar en cotxe?

Era un DIUMENGE!!

Si això passa un dia entre setmana, "dia de cada dia" com diem a casa (un dia d’aquests parlaré d’aquesta descripció de dia laborable), encara passa, ja se sap el trànsit dels que surten de treballar es confón amb els que van capa a casa.

Direu que aquesta darrera frase és una xorrada, oi? doncs si, però jo distingeixo entre els que han sortit de la feina (que encara hi pensen) i els que tornen a casa (que ja pensen en el que s’h trobaran). 

Bufa!! quin rotllo estic posant, total per a no dir res!!! és dur això de voler mantenir el bloc si no saps que coi dir!!!

Bé, realment és l’excusa per a penjar una altra imatge amb el meu Gran Angular Decepcionat. Feia mooolt de temps que volia agafar una imatge de cotxes en moviment, però la mandra…. Aquest diumenge han coincidit les ganes amb el gran angular nou, amb un cel força maco, i una estoneta "lliure" i … aquí està!!

n’hi han força més, potser us tornaré a donar la tabarra un altre dia.

Apa Salut!!

[@more@]

Quant a giori

Aficionat a la fotografia, a la natura, a passar-me hores en front de l\'ordinador, a passar-me hores i hores amb la familia Moltes hores a la feina, m\'agrada treballar Viatjant molt per feina veig que m\'agrada estar amb mi mateix però que trobo a faltar a la familia Sóc jo.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Anades i tornades

  1. Roc diu:

    Redéuuuuu QUina foto!!!! I tu només ets aficionat? Amb el nou regal i l’art que et caracteritza em penso que et podràs fer passar per un fotògraf professional i de categoria.

Els comentaris estan tancats.