Cap de setmana!

Ja està aquí!!  no ha estat una setmana fàcil, la primera setmana complerta desprès de festes i la primera setmana laboral d’un any nou ple de projectes i de reptes professionals.

Aquesta setmana me n’he adonat de la quantitat de coses que, abans de festes, vaig deixar per desprès de festes. Comença un any!!

Aquest cap de setmana, entre d’altres coses importants, a Cerdanyola tenim la "Passada se Sant Antoni". Us presento al Sant:

En aquesta imatge vaig intentar fer un "panning" o "escombrat" del Sant en moviment. No se a vosaltres però a mi m’agrada, potser perquè com ja he dit altres cops, m’agraden les imatges estàtiques que mostren moviment.

La Passada és una tradició de les recuperades a Cerdanyola, ja que van passar força anys en que aquesta festa no es va celebrar. Avui en dia la festa és organitzada i portada pels "Arriers de Cerdanyola"

Tenim força assistència, de fet ahir vaig sentir per l’emisora de ràdio municipal que aquest any es preveuen uns 40 carros/cotxes i unes 200 cavalleries!!

Els veurem preparar, començar la passada amb carros, cotxes, cavalls, banda de música, gossos, gats… i el gall!! el gall que serà el tribut o pagament que es fa a l’esglèsia.

També hi ha un parell de carros decorats amb flors de paper pels nois i noies de la vila que demà dissabte vulguin fer-ho.

En fi, una festa força curiosa i ben treballada. Aquestes tres imatges son de la passada de l’any 2007.

 Salut i bon cap de setmana!!

[@more@]

Quant a giori

Aficionat a la fotografia, a la natura, a passar-me hores en front de l\'ordinador, a passar-me hores i hores amb la familia Moltes hores a la feina, m\'agrada treballar Viatjant molt per feina veig que m\'agrada estar amb mi mateix però que trobo a faltar a la familia Sóc jo.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Cap de setmana!

  1. Roc diu:

    Doncs et va quedar molt bé l’escombrat. Fa un efecte diferent, atractiu perquè crida la vista.
    Les tres imatges són molt bones.
    I la vostra tradició sembla molt important i consolidada!
    Bon diumenge.

Els comentaris estan tancats.